Past door de brievenbus!

Puzzel groen

Vorige Artikel 11 van 17 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Mijn eerste puzzel! Deze stijlvolle puzzel vanPauline is gemaakt van lichtgewicht en zacht foammateriaal. De puzzel heeft 5 stukjes in verschillende vormen, kleuren en printjes. Super leuk om de fijne motoriek mee te oefenen.

Kleuren:

Ecru, groen, caramel en rood

Afmetingen:

Wolk / onderplaat: 29,5 x 20 cm
Dikte gehele puzzel: 2 cm
Dikte puzzelstukje: 1,5 cm

Wat krijg ik?
Je krijgt een puzzel gemaakt van zacht foam materiaal. De puzzel bestaat uit vijf stukjes in stijlvolle kleuren en vormen.

Vanaf welke leeftijd zijn de letters geschikt?
Gebruik de puzzel pas vanaf 18 maanden. Het materiaal is zacht, als erop gebeten wordt, zal het niet loslaten, maar er kan wel een afdruk van de tanden in achterblijven.

Is het materiaal veilig voor mijn kind?
Ja. De puzzel is getest op chemische stoffen en veiligheid. De puzzel is getest door SGS. Dit testbureau is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.  Caso No: T52010321433TY. 

Ook leuk om de puzzel kado te geven met de naam van het kindje. De naam wordt op de kado verpakking gemaakt. Dus niet op de puzzel zelf.

U kunt de naam hier achter laten of een foto van het geboortekaartje sturen naar studioblits-z@hotmail.nl zodat we het lettertype van het kaartje kunnen gebruiken.

© 2013 - 2023 Blits-z | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel